Entrevista 1 (mare de l’Emma Scaricaciottoli, té 43 anys i fa aproximadament 20 anys que treballa)

  1. Introducció de tu mateix.

Hola, sóc l’Eulàlia Sirvent Roma, tinc 43 anys i sóc pastissera i torronera.

Sóc autònoma i ens dediquem al comerç de gelats i torrons, i la meva empresa és XixoVic.

  1. Has treballat en una o en més d’una fàbrica/industria?

Jo treballo amb màquines de producció, però no és una feina que cada dia fas el mateix, és a dir, que no estas plantat davant d’una màquina miran-la tot el dia.

  1. A quin tipus de fàbrica vas treballar o has estat treballant?

Me dedicat sobretot a la cuina i la pastisseria, sí que hi ha algunes màquines però que en nivell artesanal no es treballa en linea ni hem alta productivitat. La feina de gelatera sí que es treballen amb diverses màquines però no fas cada dia el mateix.

  1. A quin tipus de fabrica treballes (sector(carnic,agrari,textil…)

Jo treballo en el sector de hostelería.

  1. Igualment que siguis el següent propietari/a, perquè volies fer aquesta feina?

Aquesta feina m’agrada perquè pot ser força creatiu i introduir productes i coses noves, vull dir que té marge de creació i a més a més és nostre i després tu ho pots mimar més i ho pots enfocar més al com tu creus que hauria de ser, ets més independent com si treballes a la feina d’algú.

  1. El salari de la fàbrica era raonable o era molt pobre?

El salari d’una fàbrica normalment és just però també depèn molt del tipus de feina que fas, per exemple, es escutxadors i aquests senyors, es guanyen molt bé la vida perquè la feina és molt dura.

  1. Quants anys vas treballar o has estat treballant a la fàbrica/indústria?

Ara mateix porto més de 20 anys treballant a l’obrador/fàbrica de la Xixo

  1. És diferent l’horari que segueixes ara al de fa x anys?

L’horari de l’obrador és un horari partit de 9:00- 13:00  i de 15:00- 19:00. Però com que vaig a l’obrador i a la botiga, normalment vaig de 9:00- 13:00 a l’obrador i després de 17:00 fins que tanca la botiga allà a la 24:00- 25:00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *